Sunday 16 October 2016

Τα καλύτερα WordPress Responsive Themes 2016 | SEO Dominator

Θέλετε να κάνετε το WordPress site σας responsive?

Δείτε τα 5 καλύτερα responsive themes του 2016

Όσο αυξάνεται η χρήση και η δημοτικότητα του WordPress, τόσο αυξάνεται και ο αριθμος των δωρεάν themes του. Πλέον υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν themes στη “βιβλιοθήκη”, πολλά από τα οποία είναι και responsive! Όπως όμως μπορείτε να καταλάβετε, υπάρχουν διάφορες στην ποιότητα τους. Εμείς ψάξαμε την τεράστια βιβλιοθήκη θεμάτων του WordPress και βρήκαμε τα καλύτερα δωρεάν responsive themes για το 2016.

Γιατί responsive themes?

Πλέον όλες οι οδηγίες για κατασκευή ιστοσελίδων αναφέρουν ότι μία ιστοσελίδα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι responsive, δηλαδή να προσαρμόζεται αυτόματα σε οθόνες όλων των μεγεθών και προσανατολισμών. Το responsive design είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης στα SERPs και κάνει την ιστοσελίδα σας εύκολα προσβάσιμη από όλες τις συσκευές. Το responsive design απαιτεί πολλή δουλειά και μελέτη για να στηθεί από το μηδέν, οπότε τα συγκεκριμένα themes, θα κάνουν πολύ απλή και γρήγορη τη δημιουργία ενός πολύ user αλλά και search engine friendly WordPress Site.

ColorMag

colormag wordpress theme

Το ColorMag είναι σίγουρα το καλύτερο δωρεάν magazine theme για το WordPress. Είναι κατάλληλο για ειδησεογραφικά sites, ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά, για τη συγγραφή ψηφιακών βιβλίων αλλά και για επιχειρήσεις. Γενικά ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα sites, ανεξαρτήτως θέματος. Το συγκεκριμένο δωρεάν theme μπορεί άνετα να συγκριθεί με άλλα επι πληρωμή magazine themes, τόσο καλό είναι. Το ColorMag θα δώσει στο blog ή το site σας μία όμορφη, σύγχρονη, καθαρή και καλά οργανωμένη εμφάνιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να του “δώσετε” ποιοτικό περιεχόμενο και όμορφες εικόνες και αυτό θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Μπορείτε μέχρι και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά χρώματα και μοτίβα για κάθε κατηγορία του site σας! Τι άλλο να ζητήσετε από ένα δωρεάν theme?

Spacious

spacious free wp theme

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή responsive themes, καθώς “κατεβαίνει” περίπου 900 φορές την ημέρα! Το Spacious είναι ένα απίστευτα ευρύχωρο responsive theme που σχεδιάστηκε με πολλή φροντίδα και αγάπη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το site της επιχείρησης σας, για να αναδείξετε το καλλιτεχνικό σας portfolio, για να κάνετε blogging κλπ. Όπως φαίνεται και από το όνομα του, σκοπός του theme αυτού είναι να σας δώσει περισσότερο χώρο για το περιεχόμενο σας και περισσότερο κενό μεταξύ των τμημάτων του site σας. Διαθέτει 4 διατάξεις σελίδας, 2 πρότυπα σελίδας, 4 τύπους εμφάνισης blog, 13 περιοχές widgets και 5 custom made widgets για επιχειρήσεις. Επιπλέον, σας δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε χρώματα που να ταιριάζουν με το λογότυπο σας (!)

Zerif Lite

zerif-lite theme wp

Το Zerif Lite ένα πολύ απλό κι εύκολο στη χρήση responsive theme. Είναι ιδανικό για αρχάριους καθώς η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του είναι πραγματικά πανεύκολη. Σο συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε επιχειρήσεις, σε online επιχειρήσεις, σε φωτογράφους και άλλους καλλιτέχνες με online portfolio, σε studio επεξεργασίας ήχου και εικόνας και σε web developpers. Επιπλέον, το theme αυτό υποστηρίζει WordPress plugins όπως τα WooCommerce και WPML που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία site ηλεκτρονικού εμπορίου και πολύγλωσσων ιστότοπων αντίστοιχα.

Himalayas

himalayas theme

Το Himalayas είναι ένα απόλυτα σταθερό responsive WordPress theme. Σας επιτρέπει να ενημερώστε τους επισκέπτες σας για όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το site σας με πληροφορίες στα δεξιά της αρχικής σελίδας σας χωρίς να χρειάζεται να τους στείλετε σε άλλες σελίδες. Το Himalayas είναι μια πολύ καλή λύση για επιχειρήσεις, portfolio καλλιτεχνών, λάτρεις της φωτογραφίας κι ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν ένα πιο “επαγγελματικό” προσωπικό site για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες και τη δουλειά τους.

Accelerate

accelerate free wordpress theme

Το Accelerate είναι ένα WordPress theme για πολλές χρήσεις, που ξεχωρίζει για την απλότητα και την ευκολία χρήσης του. Μερικά από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα επιλογής boxed ή wide διάταξης και βασικού χρώματος, προκειμένου να κάνετε το site σας όπως ακριβώς το θέλετε. , ρυθμιστικό αρχική σελίδα που θα βοηθήσει να γίνει το θέμα το δικό σας. Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις template του και τα custom-made widgets TG: Services, TG: Call to Action και TG: Recent Work, το καθιστούν ιδανικό για επιχειρήσεις και γενικότερα για όσους θέλουν να προβάλουν την δουλειά τους. Είναι επισής ιδανικό και για blogging.

Facebooktwittergoogle_plus

The post Τα καλύτερα WordPress Responsive Themes 2016 | SEO Dominator appeared first on SEO Dominator.



from SEO Dominator https://seodominator.org/best-wordpress-responsive-theme-2016/

No comments:

Post a Comment