Tuesday 1 November 2016

Δημιουργία Ιστοσελίδας μόνος μου; Διαβάστε το άρθρο | SEO Dominator

Να δημιουργήσω μόνος μου ένα WordPress site ή να προσλάβω επαγγελματία;

Ιδού η απορία…

wordpress-aloneΑν είστε απλά ένας επίδοξος blogger ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα site για να μοιραστείτε με τον κόσμο τη γνώση και το πάθος σας γύρω από κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή και χόμπι, τότε σας προτείνω να κατασκευάσετε μόνοι σας ένα WordPress site και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα εργαλεία, τα themes και τα plugins που θα βρείτε εκεί, θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε εύκολα και γρήγορα. Από κει και μετά, το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι να είστε ο εαυτός σας και να δημιουργήσετε κάτι που πραγματικά να δείχνει ποιος είστε και τι σας αρέσει.

Αν όμως έχετε μια επιχείρηση και θέλετε να αποκτήσετε μία αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να κάνετε ένα site στο WordPress μόνοι σας, ακόμη και αν ξέρετε κάποια πράγματα από υπολογιστές. Αν σας ενδιαφέρει η επιτυχία του site αλλά και της επιχείρησης σας, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή ή σχεδιαστή ιστοσελίδων για το site σας.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία ή την αποτυχία ενός site στο WordPress. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς είναι η ύπαρξη ενός ασφαλή διακομιστή και συστήματος back up, η σωστή εγκατάσταση και χρήση του WordPress?, η χρήση αξιόπιστων themes και plugins, η αρχιτεκτονική site που προωθεί την εύκολη πλοήγηση του, η σωστή δημιουργία περιεχομένου, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και η σωστή επαλήθευση με τη Google και τέλος η σωστή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων στα themes και στον κώδικα του WordPress.

web-designΈνας επαγγελματίας προγραμματιστής WordPress δεν χρησιμοποιεί δωρεάν θέματα και δεν αγοράζει τα θέματα που διατίθενται στο κατάστημα του WordPress. Θα μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν sites που να είναι μοναδικά και όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Θα δημιουργήσει τα δικά του style sheets, θα τροποποιήσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα φροντίσει ώστε να έχετε φωτογραφίες στο κατάλληλο μέγεθος και τη σωστή ανάλυση και θα εγκαταστήσει, θα ρυθμίσει και θα τροποποιήσει τα πιο αξιόπιστα plugins.

Επιπλέον, ένας επαγγελματίας προγραμματιστής ξέρει πώς να κάνει το WordPress site σας όσο πιο ασφαλές γίνεται σε ό,τι αφορά επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό και hackers. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία του στη κατασκευή ιστοσελίδων υπηρεσίες, θα μπορεί να κάνει τις απαραίτητες τακτικές ενημερώσεις με μεγάλη ευκολία και θα αποφεύγει τις παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσει ένας αρχάριος. Τέλος, ένας επαγγελματίας προγραμματιστής θα κάνει το site σας responsive, δηλαδή όλα τα τμήματα του θα εμφανίζονται με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε συσκευή.

wordpress-ipadΟ κυριότερος λόγος όμως για να προτιμήσετε έναν επαγγελματία για το WordPress site σας, είναι το γεγονός ότι μπορεί να το βελτιστοποιήσει για μηχανές αναζήτησης. Σήμερα δεν αρκεί απλά να υπάρχει μία σελίδα και να έχει καλό περιεχόμενο για να την ανακαλύψει ο κόσμος. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να κατασκευαστεί με το σωστό τρόπο, να αναπροσαρμόζεται τακτικά ώστε να συμβαδίζει με τις τελευταίες επιταγές του SEO, να υποβάλλεται τακτικά και σωστά σε καταλόγους μηχανών αναζήτησης με το σωστό τρόπο και να επαληθεύεται από τις μηχανές αναζήτησης. Όλα τα παραπάνω είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την επιτυχία ενός site και μπορούν να επιτευχθούν μόνο από κάποιον που ξέρει τι κάνει.

Η ιστοσελίδα σας είναι το πρόσωπό σας στον κόσμο και η πρώτη εντύπωση που οι επισκέπτες – υποψήφιοι πελάτες θα έχουν για εσάς. Σπάνια πλέον θα σας πλησιάσει μέσω τηλεφώνου ή email κάποιος πελάτης προτού να δει τον ιστοχώρο σας. Το site σας θα πρέπει να δείξει στον πελάτη δείγματα της δουλειάς σας και στην ουσία να τον πείσει να σας προσλάβει. Μόνο αν το site σας έχει μοναδικό, επαγγελματικό και προσεγμένο design, αν είναι εύχρηστο και αν έχει χρήσιμο και γεμάτο πληροφορία περιεχόμενο, σε πολλές γλώσσες αν χρειαστεί (7), θα τραβήξει το ενδιαφέρον των πελατών σας. Το τελευταίο μπορείτε να το καταφέρτε και μόνοι σας, τα άλλα όμως είναι καλύτερα να τα αφήσετε σε κάποιον επαγγελματία.

Facebooktwittergoogle_plus

The post Δημιουργία Ιστοσελίδας μόνος μου; Διαβάστε το άρθρο | SEO Dominator appeared first on SEO Dominator.



from SEO Dominator https://seodominator.org/dimiourgia-wordpress-monos-mou/

No comments:

Post a Comment