Saturday 12 November 2016

Πως το SEO φέρνει νέους πελάτες σε έναν πλαστικό χειρουργό;

SEO για Πλαστικούς Χειρουργούς

Ως πλαστικός χειρουργός, σίγουρα θα ξέρετε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προσέλκυση νέων ασθενών. Μπορεί να σας στείλουν κάποιους ασθενείς άλλοι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα καθώς και οι ικανοποιημένοι πελάτες σας, ωστόσο πολλοί ασθενείς, αν όχι όλοι, προτιμούν να επιλέξουν μόνοι τους τον χειρούργο τους.

Σε αυτή τη περίπτωση, ο υποψήφιος ασθενής συνήθως κάνει μια αναζήτηση στην Google και “μελετάει” όλα τα αποτελέσματα με τη σειρά. Αν λοιπόν θέλετε να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους, νέους ασθενείς, τότε, θα πρέπει να φροντίσετε να βγαίνετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ή SEO, είναι στην ουσία μία σειρά από διαδικασίες οι οποίες θα βελτιώσουν την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης όπως την Google . Χωρίς το SEO, το site σας μπορεί να μην εμφανίζεται σε θέση που θα του εξασφαλίσει κλικ και επισκέψεις (όσο πιο ψηλά εμφανίζεται, τόσο περισσότερα clicks) ή ακόμη και να προσελκύει τους λάθος πελάτες.

Γι ‘αυτό και είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε με μια εταιρεία μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο, όπως η SEO Dominator που έχει βοηθήσει πολλούς επαγγελματίες να αποκτήσουν online επιτυχίες.

Γιατί χρειάζονται το SEO οι Πλαστικοί Χειρουργοί;

Ο όρος SEO δεν αναφέρεται μόνο σε ενέργειες ή διαδικασίες. Δεν είναι μία λίστα από κινήσεις και άλλα πράγματα που θα χρειαστεί να κάνετε μία φορά και μετά θα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα τους για πάντα. Το SEO αναφέρεται σε πολλές και συνεχώς εξελισσόμενες διαδικασίες, μεθοδολογίες και πρακτικές με τις οποίες μια ιστοσελίδα πετυχαίνει τις υψηλότερες δυνατές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για τους όρους αναζήτησης και τις φράσεις και λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το αντικείμενο της επιχείρησης. Μερικά παραδείγματα τεχνικών SEO που συνήθως εφαρμόζονται σε μια ιστοσελίδα είναι τα εξής:

  • Η δημιουργία περιεχομένου (άρθρα, blogs, κλπ) που περιέχει σχετικές λέξεις-κλειδιά
  • Βελτίωση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας (τα γρήγορα sites πετυχαίνουν και καλύτερες κατατάξεις)
  • Βελτίωση του περιεχομένου για χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης (τα sites με χαμηλό ποσοστό εγκατάστασης πετυχαίνουν καλές κατατάξεις)
  • Δημιουργία επαφών με άλλα sites, PR και απόκτηση links καθώς και τοπικό SEO (βελτιστοποίηση του site σας για αναζητήσεις που γίνονται από την πόλη ή την περιοχή σας)

Βασικά, οι πλαστικοί χειρουργοί χρειάζονται το SEO, επειδή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φέρουν εξαιρετικά στοχευμένο traffic στην επιχείρησή τους. Το SEO παίρνει αρκετό χρόνο για να αποδώσει ορατά αποτελέσματα, αλλά η απόδοση της επένδυσης σας σε αυτό θα είναι πολύ μεγάλη. Το SEO μπορεί να φέρει πολύ περισσότερους νέους πελάτες στην επιχείρηση σας απ’ ότι διαφημίσεις στη τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, οι οποίες μάλιστα απαιτούν και πολύ μεγάλη χρηματική επένδυση.

Σε αυτή τη φάση, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να σκέφτονται: “θα ήθελα περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση μου, αλλά δεν έχω τον χρόνο να μάθω SEO να βελτιστοποιήσω την ιστοσελίδα μου, και να αυξήσω την κατάταξη μου”.

Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η SEO Dominator μπορεί να αναλάβει όλες τις δραστηριότητες που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες σχετικές με το online μάρκετινγκ που θα μας αναθέσετε, προκειμένου να βελτιωθεί η ροή του traffic στον ιστοχώρο σας και να μετατρέψετε περισσότερες επισκέπτες σε πελάτες.

Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση πλαστικής χειρουργικής μου η SEO Dominator;

Όπως εσείς έχετε τα εργαλεία σας και τα “κόλπα του επαγγέλματος” σας, έτσι κι εμείς έχουμε τα δικά μας, τα οποία δεν είναι άλλα από εργαλεία και μεθόδους online marketing που μπορούν να εφαρμοστούν με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε πολλούς επαγγελμάτιες, ανάμεσα τους και οι πλαστικοί χειρούργοι.

Επιπλέον, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην επιχείρηση σας. Τα πακέτα μάρκετινγκ Διαδικτύου μας για πλαστικούς χειρούργους, θα πετύχουν:

  • Την αύξηση του traffic στο site σας με τις υψηλές κατατάξεις στις σελίδες αποτελεσμάτων κορυφαίων μηχανών αναζήτησης, όπως οι Google, Bing και Yahoo.
  • Τη δημιουργία μίας online παρουσίας για την επιχείρησή σας με καταγραφή στις τοπικές σελίδες και τους καταλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Google+ και My Business.
  • Βελτιστοποίηση του περιεχόμενου του ιστοτόπου σας, προκειμένου να στοχεύει στις σωστές λέξεις-κλειδιά και το σωστό κοινό-στόχο.
  • Την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των συμπληρωμένων φορμών επικοινωνίας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε άσχετα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο site ή να βελτιώσετε αυτό που ήδη έχετε.

Πώς θα ξέρω την απόδοση του site μου;

Το SEO για πλαστικούς χειρούργους είναι μια σταδιακή διαδικασία, οπότε πώς θα ξέρετε πότε έχετε φθάσει στην πρώτη σελίδα των SERPs ή στα πέντε κορυφαία αποτελέσματα;

Στη SEO Dominator, παρέχουμε στους πελάτες μας ημερήσιες εκθέσεις με πληροφορίες σχετικά με τη κατάταξη της σελίδας για τις λέξεις-κλειδιά στόχους.

Στην Ελλάδα το internet χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές. Αυτό σημαίνει ότι μία ισχυρή και σωστή παρουσία στο διαδίκτυο, μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη, ειδικά σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο, όπως είναι αυτός της πλαστικής χειρουργικής.

Εάν είστε Πλαστικός Χειρουργός και θέλετε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις, τότε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα ανακάλυψης της ιστοσελίδας μας ή να επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους ειδικούς του SEO της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας παρουσιάσει ένα σχέδιο SEO για Πλαστικούς χειρούργους που θα σας κάνει Κυρίαρχους των SERPs.

Facebooktwittergoogle_plus

The post Πως το SEO φέρνει νέους πελάτες σε έναν πλαστικό χειρουργό; appeared first on SEO Dominator.



from SEO Dominator https://seodominator.org/plastic-surgeons/

No comments:

Post a Comment