Saturday 19 November 2016

Είσαι δικηγόρος; Tο SEO είναι για σένα; Δες πως θα σε βοηθήσουμε!

SEO για Δικηγόρους – Κερδίστε Επισκεψιμότητα και Πελάτες

Η οικοδόμηση ενός ανταγωνιστικού brand απαιτεί έκθεση και προβολή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βλέπετε πέρα από την τρέχουσα βάση πελατών σας, να στοχεύσετε σε συγκεκριμένους κλάδους και σε πιο τοπικές και περιορισμένες αγορές.
Πιστεύουμε ότι η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της στρατηγικής. Πολλά δικηγορικά γραφεία επενδύουν πολύ χρόνο και χρήμα στο σχεδιασμό των ιστοσελίδων τους, λίγοι όμως είναι αυτοί που προβλέπουν το μέλλον και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την προώθηση τους. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να “νικήσετε” τους ανταγωνιστές σας

Το Search Engine Optimization, ή «SEO», είναι ένα βασικό στοιχείο των υπηρεσιών που προσφέρει η SEO Dominator.

Η παρουσία της ιστοσελίδας σας στη πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της και την προσέλκυση νέων πελατών.

Οι περισσότεροι μένουν σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης για περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα πριν κάνουν κλικ σε κάποιο link. Τα καλά νέα είναι ότι οι συνδέσεις υψηλής ταχύτητας καθιστούν πολύ εύκολη την περιήγηση στη λίστα των αποτελεσμάτων, οπότε αν οι δυνητικοί πελάτες σας δεν βρουν αυτό που θέλουν στο πρώτο τους κλικ, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη σελίδα αναζήτησης και να δοκιμάσουν άλλο link.

Το SEO θα κάνει το δικηγορικό γραφείο σας να φαίνεται πιο έγκυρο και αξιόπιστο.

3 λόγοι για τους οποίους οι Δικηγόροι πρέπει να επενδύσουν στο Τοπικό SEO

xrysos-odigosΛόγος # 1. Ο Χρυσός Οδηγός είναι νεκρός – Ζήτω το Google!

Οι μέρες που ψάχναμε επαγγελματίες στον Χρυσό Οδηγό, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, σχεδόν όλοι ψάχνουν για δικηγόρους στο διαδίκτυο. Αν δεν έχετε site για το γραφείο σας, θα είναι σαν μην το ανοίξατε ποτέ, καθώς ο περισσότερος κόσμος θα αγνοεί την ύπαρξη του.

Δεν πειστήκατε ακόμα;

Δείτε 4 στατιστικά στοιχεία για τοπικές αναζητήσεις από τη Google:

  • 20% όλων των ερωτημάτων αναζήτησης είναι για τοπικές επιχειρήσεις
  • 40% όλων των αναζητήσεων από κινητά είναι για τοπικές επιχειρήσεις
  • 50% των αναζητήσεων από κινητά για τοπικές επιχειρήσεις ακολουθούνται από μια επίσκεψη ή άλλου τύπου επαφή με την επιχείρηση
  • 97% των καταναλωτών αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο – Ναι, μόνο το 3% των καταναλωτών ΔΕΝ ψάχνουν online για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

web-trafficΛόγος # 2. Δωρεάν traffic από ανθρώπους που ψάχνουν για τις υπηρεσίες σας

Η κατάταξη στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs) της Google θα σας προσφέρει την δυνατότητα να μετατρέψετε τους επισκέπτες του site σας σε πελάτες . Η συνεχής ροή δωρεάν traffic καθιστά το τοπικό SEO μια από τις καλύτερες επενδύσεις μάρκετινγκ ή διαφήμισης που μπορείτε να κάνετε για το γραφείο σας.

local-seoΛόγος # 3. Το τοπικό SEO μπορεί να προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα

Όταν ανταγωνίζεστε σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο, μπορεί να χρειαστούν 6 μήνες έως κι ένας χρόνος για κατάταξη στη κορυφή των SERPs της Google. Το τοπικό SEO όμως θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα, για δύο κυρίως λόγους:

  1. Πολλοί δικηγόροι δεν ασχολούνται καθόλου με το τοπικό SEO
  2. Όσοι κάνουν κάποιας μορφής SEO συνήθως δεν ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές

5 Συμβουλές για Δικηγόρους που θα ξεκινήσουν με το SEO

1) Διαλέξτε σωστά τις λέξεις-κλειδιά σας. Προσδιορίστε ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά στις οποίες θέλετε να επικεντρωθείτε για το μάρκετινγκ σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιες να επιλέξετε, χρησιμοποιήστε την λειτουργία σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών της Google για να βρείτε λέξεις-κλειδιά στο site σας ή στο site ενός ανταγωνιστή. Δώστε έμφαση στις καλές φράσεις και φροντίστε ώστε οι λέξεις-κλειδιά σας να είναι πολύ χρήσιμες και σχετικές με το γραφείο σας.

2) Συμπεριλάβετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας. Όταν γράφετε το περιεχόμενό σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε την κύρια λέξη-κλειδί στόχο σας στον τίτλο του άρθρου ή blog post που γράφετε. Θα πρέπει να την τοποθετήσετε και τουλάχιστον μία φορά στο σώμα του κειμένου σας, στον meta-τίτλο του και την meta-περιγραφή. Τα meta-δεδομένα είναι αυτό που βλέπει ο χρήστης όταν ψάχνει για το γραφείο σας στο internet. Οι χρήστες WordPress μπορούν να προσθέσουν πολύ εύκολα meta-δεδομένα με τη χρήση ενός SEO plugin για το WordPress. Τα περισσότερα από αυτά τα plugins είναι εξαιρετικά εύκολα στην εγκατάσταση και τη χρήση και δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις.

3) Γράψτε ελκυστικό περιεχόμενο!

Το κείμενο σας έχει βελτιστοποιηθεί, με βάση τα παραπάνω, είναι όμως ενδιαφέρον;

Μην ξεχνάτε ότι τα άρθρα σας δεν θα τα διαβάσουν μόνο οι πιθανοί πελάτες σας, αλλά και οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης. Το SEO θα βοηθήσει τον κόσμο να έρθει στο site σας, αλλά το περιεχόμενό σας είναι αυτό που θα τον κρατήσει εκεί. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να γράψετε, κάντε μια έρευνα για δημοφιλή θέματα σχετικά με την νομική ειδικότητά σας, ή απλά ρίξετε μια ματιά στο τι γράφουν οι ανταγωνιστές σας.

4) Βεβαιωθείτε ότι το site σας είναι φιλικό προς τα κινητά. Είναι πλέον επίσημο: η μηχανή αναζήτησης της Google χρησιμοποιείται για αναζητήσεις σε κινητά και tablets πιο συχνά από ό, τι σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι το site σας πρέπει οπωσδήποτε να έχει μία έκδοση για κινητά.
Η Google μάλιστα άλλαξε πρόσφατα τον αλγόριθμο της έτσι ώστε να ευνοεί τα φιλικά στα κινητά sites. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να αγνοήσετε τα κινητά και τα tablets όταν θα κάνετε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

5) Προσθέστε links. Όταν προσθέτετε εξωτερικά links που οδηγούν σε άλλα sites στο διαδίκτυο, βοηθάτε σημαντικά την κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζήτησης. Ορισμένοι ειδικοί του SEO πιστεύουν ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε υψηλή κατάταξη στην Google. Όταν έχετε στο site σας σχετικά links που οδηγούν σε αξιόπιστα sites, η κατάταξή σας θα ανεβεί. Τόσο απλό.

Θέλετε να σας βοηθήσουμε με το SEO;

Αυτή τη στιγμή, οι δικηγόροι που γνωρίζουν και χρησιμοποιούν το SEO στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγοι. Αυτό σημαίνει ότι αν αποκτήσετε τώρα μία σωστή στρατηγική SEO, θα αποκτήσετε πολύ μεγάλα οφέλη και μάλιστα πολύ γρήγορα. Με απλά λόγια, θα κυριαρχήσετε των ανταγωνιστών σας. Εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η εταιρεία μας, η SEO Dominator.

Οι Δικηγόροι μέσω του SEO μπορούν και πρέπει να προσελκύσουν περισσότερους τοπικούς πελάτες. Αν θέλετε βοήθεια με το SEO σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα ανακάλυψης για να κανονιστεί μία δωρεάν SEO συνεδρία με κάποιον από τους ειδικούς συνεργάτες μας.

Facebooktwittergoogle_plus

The post Είσαι δικηγόρος; Tο SEO είναι για σένα; Δες πως θα σε βοηθήσουμε! appeared first on SEO Dominator.



from SEO Dominator https://seodominator.org/lawyers/

No comments:

Post a Comment